Gamă completă de produse

Indiferent de domeniul tău de activitate,
RTC Tora Trading are soluția completă pentru compania ta.
Cu o gamă largă de produse, RTC îți poate oferi întotdeauna produsul potrivit,
fie că este vorba de protocol, curățenie, papetărie, echipamente IT,
echipamente de protecție, tipărituri sau promoționale,
consultanții noștri sunt întotdeauna pregătiți să răspundă nevoilor tale.
ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE

Dacă lucrezi într-un mediu cu grad sporit de risc, avem soluția potrivită pentru tine! Indiferent că este vorba de șantiere, depozite, hale, service-uri auto sau spitale, îți oferim cel mai adecvat echipament pentru protecția ta personală sau a vizitatorilor.

CURĂȚENIE ȘI IGIENĂ

La RTC Tora Trading găsești cea mai diversificată gamă de detergenți, dispensere, accesorii pentru curățenie, produse din hârtie și multe alte articole pentru curățenie în toate spațiile de lucru ale oricărui birou. Un real ajutor profesional!

PROTOCOL ȘI ADMINISTRATIVE

O selecție rafinată de băuturi calde și băuturi răcoritoare. Pe lângă acestea, de la RTC Tora Trading poți achiziționa snacksuri și gustări, pentru o completă servire ireproșabilă a invitaților sau clienților.

ORGANIZARE ȘI ARHIVARE

În categoria organizare și arhivare, vă prezentăm o gamă completă de produse necesare pentru birou, la prețuri accesibile: bibliorafturi, cutii de arhivare, caiete mecanice, separatoare, indecși, file din plastic, dosare suspendabile, clasificatoare metalice, dosare din carton, dosare din plastic, serviete și mape, clipboarduri, clasoare pentru cărți de vizită.

ACCESORII PENTRU BIROU

Pentru activitatea zilnică de birou, sunt necesare o serie de accesorii: capsatoare și perforatoare, tăvițe pentru documente, seturi pentru birou, suporturi pentru accesorii, dispensere pentru benzi adezive, benzi adezive, adezivi, cuttere, foarfeci, accesorii prindere, ștampile și tuș, hârtie autocopiativă.

INSTRUMENTE DE SCRIS ȘI CORECTURĂ

Aveți nevoie de instrumente de scris sau corectură? RTC Tora Trading are soluția pentru tine: rollere, linere, pixuri cu/fără mecanism, markere(pentu tablă, pe bază de vopsea, speciale, permanente), textmarkere, creioane mecanice și rezerve, creioane, radiere, ascuțitori, corectoare, fluide corectoare.

ARTICOLE DIN HÂRTIE

RTC Tora Trading oferă întotdeauna calitate superioară, performanţă superioară şi natură ecologică. La noi găsiți o gama variată de produse din hârtie, la prețuri foarte convenabile: hârtie pentru copiator și imprimantă, hârtie și carton color, hârtie operațională, formulare comune, plicuri pentru corespondență, plicuri pentru documente, plicuri speciale, etichete autoadezive, notițe autoadezive, caiete și blocnotesuri, cuburi din hârtie.

COMUNICARE ȘI PREZENTARE

Pentru a-ţi duce business-ul la cel mai înalt nivel cu siguranță ai nevoie de sisteme de prezentare. RTC Tora Trading oferă în această categorie următoarele produse: flipcharturi, accesorii pentru prezentări, sisteme de afișare, table din sticlă, table speciale, table de conferință, videoproiectoare, ecrane de proiecție și accesorii, accesorii pentru table, ecusoane.

TEHNICĂ DE BIROU

Ușurează-ți munca de la birou cu ajutorul unor aparate sau accesorii. RTC Tora Trading îți propune o serie de produse de tehnică de birou: laptopuri, genți pentru laptop, sisteme PC și periferice, monitoare, smartphone, mașini de numărat bani, telefoane, accesorii ergonomice, medii de stocare, produse curățare IT, calculatoare de birou, distrugătoare de documente, ghilotine, trimmere, aparate de îndosariat/laminat.

CONSUMABILE IT

Punem la dispoziția clientului o ofertă vastă de consumabile originale și echivalente pentru imprimantele, multifuncționalele și copiatoarele deținute sau nou achiziționate, la prețuri pentru toate bugetele și volumele realizate. Astfel, furnizăm: tonere originale HP/Canon/Samsung/Xerox/Brother, cartușe cu cerneală originale HP/Canon/Brother, consumabile originale Epson, tonere și cartușe cu cerneală compatibile HP, consumabile compatibile Canon/Brother/Samsung.

MOBILIER

Deschizi un sediu nou și vrei să-l utilezi complet cu mobilier? Dorești să-ți schimbi mobilierul? Amenajezi noi spații de lucru și ai nevoie de consultanță? Sau doar pur și simplu vrei ceva deosebit pentru biroul tău? Echipa RTC Tora Trading specializată pe mobilier este alături de tine!

PROMOȚIONALE

În această categorie veți găsi produsele din promoție: instrumente de scris, gadget-uri, accesorii timp liber, stick-uri selfie, memorii USB, căni, tricouri, tipărituri personalizate.

Îți punem la dispoziție un Consultant personal

  • Este o persoană care îți este dedicată, care nu se schimbă pe durata relației cu noi
  • Spune-i cât de mare e biroul și ți-l utilează complet, în funcție de bugetul tău
  • Are grijă să nu-ți lipsească necesarul de birotică
  • Te sfătuiește să alegi cele mai potrivite produse pentru biroul tău

Un singur furnizor, o singură factură

Economisești bani
Scutești timp
Calitate optimă

Îți eficientizăm afacerea şi te ajutăm să faci economii la buget!